Retraitecentrum

Zoek je een paar dagen ertussenuit? Heb je even om iets nieuws of een skill te leren? Zoek je een retraite of een plek om een te houden?

HET HOEVE retraitecentrum in Friesland, is op slechts 70 minuten rijden uit hartje Amsterdam, waar je een cursus of retraite kunt volgen, om weer eens tijd voor jezelf te maken.  Gesitueerd aan de rand van een dorpje, met akkers voor de deur, hier (her)ontdek je de seizoenen en het plattelands leven.

Er komen verscheidene retraiten en cursussen op aanbod.  Er is een meditatiekamer en een leidraad in de cursussen is dat meditatie een onderdeel van de dagprogramma vormt.  Ook door te wandelen, of fietsen, of louter buiten te zitten kom je tot jezelf.

Posted in <a href="http://alde-leane.nl/category/nederlands/" rel="category tag">Nederlands</a>