Vakantiehuis

Vakantiehuis

Alde Leane is in de vakanties en zomerweekends te huur als vakantiehuis.  Hier kom je met je gezin of familievoor een heerlijke ontspannen vakantie met een ruime woonkamer en goed uitgeruste open keuken, een grote tuin en veel te zien in de omgeving.  

Harlingen, De Friese Museum, Elsinga Planetarium in Franeker,  ook Vlieland and Terschelling zijn allemaal dichtbij.  In het huis ligt er een folder met details van vele uitstapjes in de regio. Alde Leane is aan de rand van het dorp Wijnaldum (in het Fries: Winaan) en hier je kunt ook heerlijke kleine uitstapjes maken, door het dorp wandelen, de Tempel (uitkijktoren) van Wijnaldum bekijken, het bos en de visvijver ontdekken, de speeltuin opzoeken en daar ook jeu de boulen, voetballen of tafeltennissen.  Ook de archeologie steunpunt opzoeken, appeltaart eten bij een dichtbij boerderijtje, wandelen naar de dijk en de zee, of een van de drie fietsen pakken en een tochtje maken behoren tot de mogelijkheden.

De tuin is groot en met vrije uitzicht.  De voortuin is een fijne plek om de badmintonen, potje voetballen, eten op 2 picnictafels, of lekker in de zon liggen. Twee slaapplekken zijn in een tuinhuis in de achtertuin en de overige bedden zijn in vier slaapkamers en een slaapzaal in het bovenverdieping van het boerderijtje. Er zijn drie dubbelbedden, twee lange singles (220cm) in de ‘bestekamer’ en nog vier singles in de slaapzaal.

Maak je boeking op de kalender.

Posted in <a href="https://alde-leane.nl/category/nederlands/" rel="category tag">Nederlands</a>